Geisha + Hallon = Underbar kombo
Tårtfyllningar är något man kan experimentera med i evigheter. Och alltid är det lika kul att hitta en ny underbar kombination. Men dock så har jag alltid mitt säkra kort till hands, något som alltid funkar, något som nästan alla tycker om.. Choklad och hallon!
Det fick bli kombinationen i den nedersta våningen,Geisha fluff och Hallonmousse med hela hallon i.
Geishafluff
- 3dl vispgrädde
- 180-200g geisha choklad
Värm vispgrädden i en kastrull, den ska bli varm men får absolut inte koka! Hacka chokladen och häll ner i grädden, vispa tills chokladen smält helt. Låt svalan i kylen, ju längre dessto bättre. Bäst är om den får stå i kylskåp över natten.

Hallonmousse
-3dl vispgrädde
-100-150g hallon
- Florsocker (efter smak)
Om det är frysta hallon du har, låt dem tina en stund. Vispa grädden men bara till att den precis går ihop, tillsätt hälften av hallonen och vispa klart grädden. Tillsätt sedan resten av hallonen och florsockret och blanda runt.