Vit chokladmousse och Blåbär
Men jag älskar den verkligen i kombination med blåbär!
"Riktiga" mousser görs ju egenligen med gelatinblad,ägg och allt vad det är, men med tanke på att jag inte äter gelatin så skippar jag det helt enkelt! Minst lika gott är det säkert! Jag kör den enklare varianten

Vit chokladmousse
- 2dl vispgrädde
- 150g vit choklad
Börja med att smälta chokladen över ett vattenbad. Se till att den inte blir för varm, den ska precis bara smälta. Låt svalna lite.
Vispa upp grädden tills du får mjuka toppar och tillsätt sen försiktigt chokladen och blanda väl tills du får en len mousse.
Blåbärsmousse
-2dl vispgrädde
-100-150g blåbär
Vispa grädden tills du får mjuka toppar och tillsätt sedan 2/3 av blåbären. Vispa nu klart grädden. Tillsätt resten av blåbären och blanda väl.